Hopp til innholdet

Kinavarmer.no er blitt VIPPS godkjent, ny facebook-side

Nettbutikk

Jeg har egentlig siden jeg startet denne nettsiden opplevd stor pågang etter deler til kinavarmere, for å svare på dette har jeg i en periode utviklet en nettbutikk til hjemmesidene, nettbutikken er nå ferdig utviklet, jeg er blitt godkjent av VIPPS som salgspartner og kommer til å lansere nettbutikken innen kort.

Det er lang leveringstid på ting fra Kina om dagen og jeg har for noen uker siden bestilt inn et større parti med deler som jeg forventer innen maks 2 uker, jeg har kun noen få deler på lager akkurat nå så jeg venter til denne kommer inn før jeg åpner nettbutikken for salg. Jeg kommer i en periode ha begrenset med lager 5-10 enheter av hvert produkt men jobber med å bestille opp en større lagerholdning.

Facebook-side

Jeg ser også at det å kun bli kontaktet via e-post er en “treg” måte å motta meldinger på og når jeg nå muliggjør for bestilling på sidene ønsker jeg en raskere dialog, jeg har derfor opprettet en Facebook-side med mulighet for å sende meldinger direkte til denne sånn at jeg enkelt kan svare på eventuelle spørsmål.

Lenke til Facebook gruppe: https://www.facebook.com/Kinavarmerno-109471447872254