Hopp til innholdet

Rimelig lyddemper til båt, finnes det?

Bakgrunn: Som de fleste nå vet og har fått med seg så er ikke lyddemperen som følger med kinavarmeren lufttett, og kan ikke brukeres i båt.

Jeg har fått mange spørsmål om det finns noen gode lyddempere til kinavarmeren som man kan bruke i båt men ikke koster skjorta. De kjente merkene tar jo opp mot 2000,- for en lyddemper.

Etter litt kartlegging har jeg funnet ut at selgerne fra Kina foreløpig ikke selger en lufttett lyddemper som passer 24mm.

Finne produktet: Jeg har saumfart internett for en god erstatning og funnet denne Ebay selgeren (som jeg for øvrig ikke har noen som helst relasjon til så dette er gratis reklame på bakgrunn av min erfaring så langt). De selger diverse deler i rustfritt stål og skipper det ut fra England så det tar ikke all verdens tid før man får produktet hjem på døra.

For denne lyddemperen har jeg betalt 775,- NOK inkl. frakt og fortolling (Vær nøye med å skrive inn VOEC NO:2024926 i adressefeltet, ellers får du betale MVA også når du skal hente pakken på posten)

Leveringstiden: Var grei til tross for at jeg bestilte i verste tidspunkt, ordren ble lagt inn 15 desember og pakken kom til mitt postkontor 23 desember, det må man vel si er mer enn godt nok i juletider.

Produktet: i seg selv ser meget godt ut og føles solid bygd ut. Ut fra hva jeg klarer å teste uten noe utstyr for trykktesting så er den 100% lufttett. Jeg har testet og eksosslangen passer perfekt på. Nå gjenstår det bare å teste om den faktisk demper lyden noe særlig. En test kommer om litt men her er en liten smakebit på hvordan produktet ser ut i virkelige livet når du mottar pakken.

PS. om du skal bestille og ønsker å ha påsveiset brakket som den jeg har på bildene så må man kommentere om dette i bestillingen.